ADRESA

Strada Rezervelor Nr. 58A Bl. 1 Sc. 1 Parter
Com. Chiajna, Jud. Ilfov, 077040

Telefon/WhatsApp

0771-128-620

Regulament

Regulament

Pentru a beneficia de serviciile oferite de noi, va sfatuim sa va faceti o programare in prealabil.

Programarile se fac in limita locurilor disponibile telefonic sau prin formularul de programari .

Daca ne vizitati pentru prima oara, va rugam sa veniti cu 10 minute inainte de ora programarii, pentru a avea timp sa va familiarizati cu salonul si pentru a primi informatiile de care aveti nevoie pentru a va hotari ce proceduri vi se potrivesc mai bine.

Daca sunteti deja clienta salonului, va rugam sa ajungeti cu 5 minute inainte de ora programata pentru a avea timp sa va schimbati. Din respect pentru clientele si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament. De asemenea, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara.

Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa ne anuntati telefonic si din timp daca nu puteti ajunge la o programare: cu cel putin 1 ora inainte, recomandabil cu 24 h inainte. In caz contrar, vom fi nevoiti sa va scadem sedinta din abonament. In cazul in care nu va prezentati la 2 sedinte consecutiv programate, umatoarele programari se anuleaza automat din programul salonului.

Valabilitatea abonamentelor:

Abonamentele au o valabilitate de 2 luni de la achizitionare, indiferent de pretul sedintelor in momentul efectuarii acestuia. Dupa depasirea acestui termen sedintele din abonament neefectuate sunt anulate. In cazul in care nu puteti termina un abonament in cadrul celor 2 luni, puteti opta pentru varianta sedintelor individuale.

In cazul unor situatii speciale, sedintele din abonamentele expirate (nu mai vechi de 6 luni) se pot efectua cu conditia achitarii integrale a unui nou abonament.

Abonamentele nu sunt transmisibile.